Om Oss

Skretting Maskin har drevet aktivt arbeid siden 2004, og fronter derfor lang erfaring i faget. Vi er i dag fem ansatte, dette gjør oss ikke størst i bransjen, men vi kan desidert være med i toppen når det kommer til resultat, service og mangfoldighet.

Vi jobber bredt innen alt av graving, støping, belegningsstein/kantstein og asfaltering. Spesialiteten vår (sett erfaringsmessig) er krevende og komplekse oppdrag, som krever god planlegging.

Skretting Maskin har ansvarsrett innen grunn & terreng TK2 samt Riving TK1. Vi har også ADK godkjenning for rør, kummer, vann, avløp, gass og el.

Vi har Arbeidsvarslings kurs som betyr at vi er godkjent for arbeid av statens vegvesen og alle kommuner i Norge. Dette gjør oss istand til å ta på oss de fleste oppdrag selvom godkjenningene ikke skulle være relevante.

Vår erfaring løper fra mangfoldige prosjekter både for det offentlige og det private, bedrifter og privatpersoner. Vi mener at suksess i faget ligger i seriøsitet, godt utført arbeid og service, så lenge vi kan leve etter dette vet vi at du som kunde vil bli fornøyd.

Kontakt meg gjerne direkte.

Jarle Martin Skretting
Daglig Leder 
Mobil: 975 05 446

Siden er driftet og vedlikeholdt av Fjellvann Media AS